Robert Hoffman

8. listopadu 2008 v 22:45





Profese:Herec, tanečník
Datum narození: 21. 09. 1980 (27 let)
Místo narození: Gainesville, Florida, USA
Znamení: Panna
Životopis:
Robert Hoffman se narodil v Gainesville na Floridě v USA, Charlottě a Robertu Hoffmanovi. Odstěhoval se se svou rodinou do Madison, Alabama když mu bylo sedm let. Má jednoho mladšího bratra, Chrise a dvě mladší sestry, Ashley a Lauren.

Robert objevil své nadšení pro tanec poté, co viděl Michaela Jacksona v " Thriller". Měl několik menších rolí jako tanečník v několika filmech, včetně:"From Justin to Kelly", "Dirty Dancing: Havana Nights", "Coach Carter" a "You Got Served".

V roce 2006 se objevuje v 6 epizodách seriálu Vanished ( u nás 4400 ). Hrál teké ve filmu Super náhradník,kde si zahrál fotbalového brankáře Justina.

Filmografie:

2008Let's Dance 2 Street Dance (Step Up 2 the Streets) ...Chase Collins
2006Super náhradník (She's the Man) ...Justin
2006Houbičky (Shrooms) ...Bluto
2005Coach Carter (Coach Carter) ...Dancer
2004Nakládačka (You Got Served) ...Max
2003Láska mezi superstar (From Justin to Kelly) ...Dancer
2003Hříšný tanec 2 (Dirty Dancing: Havana Nights) ...Dancer
2003Láska s rizikem (Gigli) ...Beach Dancer

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám můj blog?=o)

jooooo!
ujde...
ne!
fuuuj

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama